Over Key IT

Why choose Key IT by Codevid?

Bij Key-IT by Codevid zoeken we de software oplossingen die meerwaarde brengen voor uw bedrijfsprocessen. Als IT partner. Automatisatie, digitalisatie en software op maat van uw bedrijf zijn onze specialiteit.

Op een heldere manier uw bedrijfsprocessen in kaart brengen. Samen met u de bottlenecks definiëren, waar ingrepen door automatisatie en digitalisatie het passende antwoord zijn. En na die analyse zorgen voor betaalbare oplossingen. Dit kan betekenen dat we bestaande systemen verbinden en zo dubbele input vermijden of op maat bijkomende toepassingen schrijven. Door experten. Daarvoor moet u bij Key IT by Codevid zijn.

We streven naar de oplossing die best bij uw bedrijf past en de bedrijfsprocessen, visie en strategie ondersteunt. We denken mee met u en werken nauw samen om tot de juiste architectuur en infrastructuur te komen. Onze oplossing zal steeds een duidelijke toegevoegde waarde hebben. Waar nodig ontwikkelen we software en tools op maat.

Onze success stories spreken voor zich.

Success stories
About Codevid

Gewapend met de nodige ervaring en een gezonde dosis ambitie startte David Van Canegem in dec 2013 Codevid op. Een bedrijf dat zich van meet af aan toespitste op IT consultancy, voor software en IT infrastructuur. Initieel een éénmanszaak werkte David voor verschillende types klanten en bouwde hij de organisatie uit.

In 2015 kwam er een eerste klant in de medische wereld bij. Bij de ontwikkeling van medical device software worden de strengste kwaliteitseisen gehanteerd, zowel op het vlak van documentatie, ontwikkeling als testing. Er is zero tolerance op vlak van fouten en risico analyse en -management maken integraal deel uit van de opzet. Deze standaarden worden in alle projecten aangehouden.

Codevid bouwde een heel specifieke knowhow en expertise op in de life sciences, waar ook een steeds belangrijker aandeel van de omzet en inspanningen lagen. De logische volgende stap was dan ook in de structuur van de organisatie beide sectoren te onderscheiden: Codevid blijft zich focussen op life sciences terwijl Key IT by Codevid, onder hetzelfde management en met dezelfde kwaliteitsnormen, zich op de andere sectoren toelegt.

Codevid website
Who are we?
avatar foto van een man

CEO

David Van Canegem

avatar foto van een man

Customer Relations

Domien Van den Meersschaut

avatar foto van een vrouw

Office/Happiness Manager

Natalie De Clopper

avatar foto van een vrouw

IT Support

Katrien Pletinck

avatar foto van een man

Customer Care

Gunther Van Lancker

avatar foto van een man

Technical Team Lead

Brent Floré

avatar foto van een man

Technical Team Lead

Thomas Vidts