IT audit

Business analyse

Elk succesvol Key IT by Codevid traject begint bij een grondige analyse. Wij komen bij u langs, praten met u en uw mensen en brengen uw bedrijfsprocessen in kaart. We documenteren uw organisatie en datastromen.

Samen met u detecteren we uw noden en eventuele bottlenecks en bepalen we waar ingegrepen dient te worden, met welke functionaliteit. Waar kan manueel werk vermeden worden? Hoe vangen we dubbele data-input op? Welke processen kunnen sneller en eenvoudiger? Verlangt u eerder een op maat geschreven toepassing?

Software inventory

Een belangrijk onderdeel van een IT Audit is het in kaart brengen van alle toepassingen waar u vandaag gebruik van maakt binnen uw bedrijf, en hoe deze toepassingen op elkaar inspelen. Samen met de gebruikers identificeren we de toegevoegde waarde van elk pakket, maar ook de mogelijke gebreken. We bekijken ook welke software eventueel ontbreekt.

IT infrastructure

Software en hardware gaan hand in hand. Wij bekijken zowel uw lokale infrastructuur, de internet-connectiviteit als de security en back-up faciliteiten die in gebruik zijn in de onderneming. Indien nieuwe oplossingen zich opdringen, is het belangrijk dat u er tevens zicht op heeft of uw bestaande IT-infrastructuur zal volstaan om de nodige stappen te kunnen zetten.

Contacteer ons
avatar foto van een man

CEO

David Van Canegem

Success stories

SHIPEX

Wij zijn dankbaar dat Key IT kon ingrijpen op complexe problemen waar we al een hele tijd tegen aanliepen. Met Key IT vonden we een super partner die ons snel en professioneel bijstaat bij de verder optimalisatie van onze werking.

Nils Van Dessel – Operations Director Shipex

About this story More stories

Wide range of expertise

Groothandel

Distributie

Accounting

HR

Retail

Hospitality

Bouw

Verhuur & Lease

Vrije beroepen

...

avatar foto van een man

CEO

David Van Canegem