Software development

Partnership

Met Key IT by Codevid haalt u een echte partner in huis. Wij bouwen samen aan een optimale oplossing, waarbij ook vaak uw huidige software leveranciers betrokken worden. We bepalen duidelijk omschreven milestones en KPI’s en bespreken op regelmatige basis de voortgang. U kan elke etappe meevolgen en van zodra mogelijk kan u reeds afgewerkte onderdelen evalueren. U heeft een duidelijk aanspreekpunt: de projectmanager. Hij is uw doorgeefluik naar het development team en zorgt ervoor dat uw traject conform de vooropgestelde planning verloopt of bijgestuurd wordt waar nodig.

Custom-made software

De juiste bedrijfssoftware is essentieel voor de groei van uw onderneming. Kant-en-klare software is vaak niet de beste oplossing of gewoonweg onbestaand. Wij hebben de expertise om aangepaste software te ontwikkelen die voldoet aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. Wij hebben ervaring met e-commerce, ERP, web design, CRM, enz.

Onze roots liggen in de medische IT wereld, waar de hoogste kwaliteitsnormen gehanteerd worden. Deze geijkte procedures passen we op al onze projecten toe.

Connecting software

Koppelingen en integraties van verschillende systemen zijn een realiteit in elk bedrijf en essentieel voor een vlotte bedrijfsvoering. Wij zorgen voor een efficiënte verbinding tussen verschillende afdelingen of software pakketten en bannen manuele data input of gegevens duplicatie.

Contacteer ons
avatar foto van een man

Technical Team Lead

Thomas Vidts

Success stories

AKTI

In Key IT vonden wij de geschikte partner om maatwerk ontwikkelingen voor onze klanten uit te voeren. Hun grondige aanpak als onderaannemer versterkt bovendien ons eigen professionele imago bij de eindklant.

Eric Standaert – Accountmanager Akti

About this story More stories

Wide range of expertise

Accounting interfaces

Online payment

Custom webshop

ERP interfaces

Digital ordering

Customer portals

Websites

Resource planning

...

avatar foto van een man

Technical Team Lead

Thomas Vidts