Solution architecture

Custom solutions

Wanneer maatwerk aan de orde is, zorgt een grondige voorbereiding ervoor dat u precies krijgt wat u nodig heeft. Elk detail, elke functionaliteit die u verwacht documenteren we voor we beginnen programmeren. Alles wordt gebundeld in een overzichtelijk brondocument. Dit laat ons toe u een correcte inschatting van de investering te bezorgen en vermijdt (dure) bijsturingen tijdens het ontwikkelingstraject. Pas na validatie van het brondocument door u als klant kan de maatwerk-ontwikkeling van start gaan. Volgens uw wensen kunnen wij de oplossingen op onze servers hosten of installeren op uw servers.

Connecting solutions

Koppelingen en integraties van verschillende systemen zijn een realiteit in elk bedrijf en essentieel voor een vlotte bedrijfsvoering. Wij zorgen voor een efficiƫnte verbinding tussen verschillende afdelingen of software pakketten en bannen manuele data input of gegevens duplicatie.

  • ERP-systemen
  • leveranciers databanken zodat goederen automatisch gecreĆ«erd kunnen worden.
  • e-commerce platformen, met integratie van online betaalsystemen.
  • boekhoud platformen en toepassingen om ontvangen facturen automatisch te scannen en te verwerken.
  • CRM-systemen, marketing data warehousing, business intelligence tools
Off the shelf solutions

Als er off the shelf oplossingen bestaan voor de problematiek waar u tegenaan loopt, brengen wij die in kaart. We sommen de relevante voor- en nadelen op zodat u de juiste keuze kan maken. We zorgen voor integratie met de bestaande oplossingen binnen de onderneming. Waar nodig ontwikkelen we extra functionaliteit op maat of schrijven we koppelingen.

Contacteer ons
avatar foto van een man

CEO

David Van Canegem

Success stories

VAYAMUNDO

Het door Key IT ontworpen online reservatieplatform zorgde vanaf dag 1 voor een enorme toename van het aantal boekingen bij Vayamundo. Wij waren als leveranciers van het te koppelen hotelbeheersysteem vooral onder de indruk van de constructieve aanpak en de kwaliteit van de Key IT ontwikkelingen tijdens dit traject.

Manager operations - Winner Hotel Software

About this story More stories

Wide range of expertise

Accountancy

HR

Sales

R&D

Logistiek

Productie

IT

Administratie & Reservatie

General Management

...

avatar foto van een man

CEO

David Van Canegem