Vayamundo

About Vayamundo

Vayamundo is actief in de hotellerie met locaties aan de Belgische kust, in de Ardennen en in Frankrijk. Zij combineren hun aanbod van kamers en appartementen met restaurant, sport, animatie en vergaderfaciliteiten.

The Case

Vayamundo wou hun aanbod online kunnen verkopen op een professionele manier. Zij zochten naar eenvoudige mogelijkheden om hun klanten via de website over alle activiteiten te informeren. En ze wilden hun klanten beter leren kennen om gerichte marketingcampagnes te kunnen lanceren.

The Key IT Solution

Na analyse van de bestaande toepassingen en bedrijfsprocessen stelde Key IT een inventaris van de noden van elke stakeholder op en werkte een architectuur van de nodige oplossingen uit. Concreet resulteerde dit voor Vayamundo in:

  • Een nieuwe website met een op maat gemaakt beheerssysteem waarmee Vayamundo snel en eenvoudig animatieprogramma’s, menu’s, promoties etc kan instellen en bij sturen.
  • Het verbinden van de gegevens op de website met de TV schermen in de hotelkamers en in de publieke ruimtes van de vakantiedomeinen.
  • Een online reservatiemodule, gekoppeld aan het Worldline betaalplatform en op maat van de specifieke behoeften van de Vayamundo klanten. Met een GDPR- conforme lidmaatschap validatie om automatisch de gepaste tarieven toe te kennen.
  • Een e-mail platform verbonden van de bestaande hotel beheer software, zodat gericht gemaild kan worden naar specifieke segmenten uit het klantenbestand.

Doorheen het volledige traject werden geregeld informatiesessies ingericht om de medewerkers van Vayamundo te briefen over de evoluties. Dit onderdeel van Key It’s project management, waarbij ook aandacht besteed wordt aan change management.

Testimonial

Het door Key IT ontworpen online reservatieplatform zorgde vanaf dag 1 voor een enorme toename van het aantal boekingen bij Vayamundo. Wij waren als leveranciers van het te koppelen hotelbeheersysteem vooral onder de indruk van de constructieve aanpak en de kwaliteit van de Key IT ontwikkelingen tijdens dit traject.

Manager operations - Winner Hotel Software

Contacteer ons
avatar foto van een man

Customer Relations

Domien Van den Meersschaut

avatar foto van een man

Customer Relations

Domien Van den Meersschaut