Success stories

Vayamundo

Het door Key IT ontworpen online reservatieplatform zorgde vanaf dag 1 voor een enorme toename van het aantal boekingen bij Vayamundo. Wij waren als leveranciers van het te koppelen hotelbeheersysteem vooral onder de indruk van de constructieve aanpak en de kwaliteit van de Key IT ontwikkelingen tijdens dit traject.

Manager operations - Winner Hotel Software

About this story
Key IT hielp ons om de ERP-systemen van onze klanten succesvol te koppelen met hun accounting softwares. Niet enkel puur technisch, maar door mee te denken met ons en onze klanten over de meest efficiënte oplossing. Qua functionaliteit, maar zeker ook qua budget. Een verademing op de markt.

BART WILLEMS - YOUCTRL

About this story

YouCtrl

Akti

In Key IT vonden wij de geschikte partner om maatwerk ontwikkelingen voor onze klanten uit te voeren. Hun grondige aanpak als onderaannemer versterkt bovendien ons eigen professionele imago bij de eindklant.

Eric Standaert – Accountmanager Akti

About this story
Wij zijn dankbaar dat Key IT kon ingrijpen op complexe problemen waar we al een hele tijd tegen aanliepen. Met Key IT vonden we een super partner die ons snel en professioneel bijstaat bij de verder optimalisatie van onze werking.

Nils Van Dessel – Operations Director Shipex

About this story

Shipex

Traicie

Key IT is duidelijk een organisatie met expertise in technologisch maatwerk! Hulp bij het verhelderen van de noden, mee nadenken over de beste oplossing, snelheid en flexibiliteit in de uitvoering! Een technologie partner waar je als bedrijf kan op bouwen!

Jochen Roef - Co-founder and CEO of traicie

About this story
Dankzij de snelle en klantgerichte service van Key IT konden we op zeer korte termijn een online testplatform ontwikkelen. De manier waarop Key IT meedacht om een future proof platform te co-creëren, was indrukwekkend.

Maaike Soen - Office manager

About this story

Blinc

avatar foto van een man

Customer Relations

Domien Van den Meersschaut