Traicie

About Traicie
Traicie is een nieuwe, op AI-gebaseerde tool die recruiters helpt binnen “the war for talent’. Recrutering gebaseerd op diploma en competenties is niet langer voldoende! Dit unieke algoritme voorspelt de professionele attitude en werk stijl van sollicitanten a.h.v. hun woord gebruik in CV’s, motivatie brieven en sociale media profielen. Hierbij helpt traicie in; het naar boven halen van de CV’s die het beste passen bij het gezochte profiel en het objectief behandelen van CV’s. Dankzij traicie wordt er geen tijd verloren door het eindeloos skimmen van CV’s and hebt u meer initiële kennis over de kandidaat. Tenslotte, biedt traicie hulp bij het verwoorden van vacature teksten waardoor meer relevante kandidaten zich aangetrokken voelen tot de vacature.
The Case
Traicie ging de samenwerking aan met Key IT om de AI Tool die achterliggend content kan analyseren te voorzien van een nette en gebruiksvriendelijke userinterface die eindgebruikers gemakkelijk kunnen hanteren.
The Key IT Solution

Key IT heeft samen met Traicie geanalyseerd hoe recruiters te werk gaan om profielen te koppelen aan de juiste vacature, hiervoor hebben we een aantal toepassingen voorzien:

  • Een Chrome web extensie om eenvoudig teksten vanop een webpagina te analyseren.
  • Een online tool waarmee recruiters zowel vacatures als motivatieteksten kunnen analyseren die automatisch beide met elkaar kan matchen om zo de juiste kandidaat te koppelen aan de juiste vacature.
Testimonial

Key IT is duidelijk een organisatie met expertise in technologisch maatwerk! Hulp bij het verhelderen van de noden, mee nadenken over de beste oplossing, snelheid en flexibiliteit in de uitvoering! Een technologie partner waar je als bedrijf kan op bouwen!

Jochen Roef - CO-FOUNDER AND CEO OF TRAICIE

Contacteer ons
avatar foto van een man

Customer Relations

Domien Van den Meersschaut

avatar foto van een man

Customer Relations

Domien Van den Meersschaut