Blinc

About Blinc
Blinc Sales Institute is gespecialiseerd in het opleiden van sales teams. Met een zelf ontwikkelde test definiëren zij het profiel van elke medewerker binnen het sales team om van daaruit gerichte opleiding te kunnen geven.
The Case
Om efficiënter en flexibeler te werk te kunnen gaan, zocht Blinc Sales Institute een partner om hun testprocedure te digitaliseren. Online testen zou hen bovendien toelaten een veel groter publiek aan te spreken.
The Key IT Solution

Samen met Key IT werd uitgetekend hoe de ideale oplossing er zou uitzien. Key IT ontwikkelde vervolgens een platform op maat van Blinc Sales Institute waarmee zij

  • De deelnemers aan hun opleidingen per mail kunnen uitnodigen om deel te nemen aan de test.
  • De deelnemers op een beveiligd platform de test laten uitvoeren.
  • De testresultaten automatisch kunnen verwerken om zo het profiel van de deelnemer te kennen.
  • Hun deelnemers bij aanvang van de opleiding automatisch het resultaat van hun test te mailen.

In een tweede fase werd de functionaliteit uitgebreid naar recruiters toe zodat zij sollicitanten eenvoudig konden profileren, nog voor er daadwerkelijk een sollicitatiegesprek dient te worden ingepland. Wat voor Blinc Sales Institute al snel voor de gewenste schaalvergroting van hun activiteiten zorgde.

Testimonial

Dankzij de snelle en klantgerichte service van Key IT konden we op zeer korte termijn een online testplatform ontwikkelen. De manier waarop Key IT meedacht om een future proof platform te co-creëren, was indrukwekkend.

Maaike Soen - Office manager

Contacteer ons
avatar foto van een man

Customer Relations

Domien Van den Meersschaut

avatar foto van een man

Customer Relations

Domien Van den Meersschaut